|
 |
« on: March 15, 2016, 10:52:55 pm » |
|
|
|
|
|
|
|
|
Tester
Hero Member
www.vanillagaming.org
|
 |
« Reply #1 on: March 15, 2016, 11:11:07 pm » |
|
Nisi izgubio attunemente nego ih nisi uopste uradio. Pre pare godina nije uopste trebao BWL attunement nego si mogao da dobijes summon u BWL pa si tako verovatno dobio sav gear. Uzmi BWL attun quest iz Quartermastera ispred UBRS-a i ubij Drakki-a pa ces moci da udjes! Srecno
|
|
|
|
Simply Fadeas
|
|
|
|
 |
« Reply #2 on: March 16, 2016, 09:31:23 pm » |
|
Posto nisam ja Owner acca vec moj drugar, verovatno onda nije ni trebao att za Onyxia
|
|
|
|
|
|
|
Tester
Hero Member
www.vanillagaming.org
|
 |
« Reply #3 on: March 16, 2016, 09:48:05 pm » |
|
Vazi, ali kao sto sam ti vec napomenuo pre pare godina nije trebao BWL attunement da se uradi vec su mogli samo da te summonaju, tako da verovatno nije uradio, ali pitaj ga ti oko toga, on ce ti reci
|
|
|
|
Simply Fadeas
|
|
|
|
 |
« Reply #4 on: March 21, 2016, 05:38:49 pm » |
|
Pomoc ponovo, igram vec duze vreme na Spitz-u i poceo je jedan lik da mi ulazi na account, uznemirava me stalno u sred raida mi udje na acc, preti mi kako ce mi hackovati acc, kako ne smem vise igrati na Spitz-u pritom da nije pravi owner acca.Zamolio bih vas da mi promenite password, ili tako nesto samo da me on ne uznemirava bio bi zahvalan 
|
|
|
|
|
|
|
Tester
Hero Member
www.vanillagaming.org
|
 |
« Reply #5 on: March 21, 2016, 05:41:32 pm » |
|
Moras sam da promenis sifru na game panelu http://logon.vanillagaming.org/panel/?a=5 tu napises account name i na mail ti stigne e-mail sa kodom za resetovanje sifre.
|
|
|
|
Simply Fadeas
|
|
|
|
 |
« Reply #6 on: March 21, 2016, 05:45:17 pm » |
|
Da ali vidi tu ja mislim da treba gmail, gde to stize a ja nemam gmail gde je registrovan Spitz il' nez kako to vec ide, ili to stize na moj gmail licno? :/
|
|
|
|
|
|
|
Tester
Hero Member
www.vanillagaming.org
|
 |
« Reply #7 on: March 21, 2016, 05:48:13 pm » |
|
Stize na e-mail gde je registrovan account, moras da pitas tog drugara sto ti je dao da ti da email ili nesto, drugacije ne mozes a promenis, a taj account je mnogo puta bio deljen.
|
|
|
|
Simply Fadeas
|
|
|
|
 |
« Reply #8 on: March 21, 2016, 05:50:12 pm » |
|
Eh, pa on mi je rekao da se ne seca, znaci ne moze nista da se uradi po tom pitanju da me ne uznemiravaju vise? :/
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Reply #9 on: March 29, 2016, 08:12:34 pm » |
|
Ovo je ne moguce koliko laguje na serveru, ne samo meni vec svima.Zvao sam ljude koji su mi uveli internet, i rekli su da mi je sada sve namesteno, danas tj. veceras igrao sam WSG i mislio sam da samo meni laguje, zbog neta, ali ustvari svima laguje.Molim vas resite bug, DCa u sred Onyxie itd...
|
|
|
|
|
|
|
|