December 08, 2021, 06:35:43 pm
Welcome, Guest. Please login or register.
148896 Posts in 18117 Topics- by 34257 Members - Latest Member: beatycare
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: Bartender 2 help...  (Read 22602 times)
Newbie
*
Posts: 4
View Profile Email
« on: May 02, 2015, 01:02:50 pm »

Sorry if this is a dumb question, but I have installed Bartender 2 & have set the first bar to have 2 rows of 6, but when I try to assign keybinds it lets me do row 1-6 to assign A-G keys but when I get to row 2 beneath it, it assigns Z & X no problem to the first 2 buttons but won't let me assign 'C' to the third button??? Then lets me assign 'V' to the 4th button no problem. Anyone else have this problem? I do not have 'C' assigned to the character pane by the way - I've already re-assigned that to Alt+C.
Logged
Tester
Hero Member
*****
Posts: 1012
www.vanillagaming.org
View Profile
« Reply #1 on: May 02, 2015, 01:04:37 pm »

Disable Bartender, make key binds, enable it again?
Logged

Simply Fadeas
Newbie
*
Posts: 4
View Profile Email
« Reply #2 on: May 02, 2015, 01:12:22 pm »

Thanks for the rapid reply. Very strange - when I disabled BT2 & logged back in, the 'C' key was bound to the correct key & when I relogged with BT2 enabled it was showing correctly. I'll put it down to a graphic glitch.
Logged
Newbie
*
Posts: 4
View Profile Email
« Reply #3 on: May 02, 2015, 01:22:53 pm »

As an aside, is there a way to have less than 12 buttons on each bar? I want a 2nd bar with just 4 buttons on it. Oh & can I get it to show the empty buttons by default?
Logged
Jr. Member
**
Posts: 143
View Profile
« Reply #4 on: May 02, 2015, 02:32:39 pm »

bartender was crap in vanilla, get bongos
Logged

Newbie
*
Posts: 4
View Profile Email
« Reply #5 on: May 02, 2015, 03:07:08 pm »

I hear you. Just got Bongos. Thanks for the response.
Logged
Tester
Sr. Member
*****
Posts: 592
Lusse / Grooveshark
View Profile
« Reply #6 on: May 02, 2015, 05:29:48 pm »

Bongos is the best actionbar addon imo
Logged

Full Member
***
Posts: 212
the nerdiest dps VG
View Profile
« Reply #7 on: May 02, 2015, 07:14:35 pm »

 /slap if you actually got bongos... good luck making it work with [insert addon here]
the "cant bind X to button Y" bug is just a visual iirc and is "fixed" by just reloging
Logged


dat gearscore x)
Sr. Member
****
Posts: 843
Sexiest Priest on VG
View Profile WWW
« Reply #8 on: May 02, 2015, 07:36:59 pm »

I use Bongos as well. Never has any problems with it.
Logged

Pages: [1]
  Print  
 
Jump to: