May 24, 2018, 07:56:29 pm
Welcome, Guest. Please login or register.
143091 Posts in 17210 Topics- by 29409 Members - Latest Member: kiko11123
Pages: 1 2 [3]
  Print  
Author Topic: Announcing: GuildDKP - easy DKP for your raiding.  (Read 11371 times)
Jr. Member
**
Posts: 175
<Americas Most Wanted>
View Profile
« Reply #30 on: February 16, 2018, 11:31:49 am »

I forgot to mention it in my earlier post:
There's definitely a limit for what the WoW client can handle... it crashes somewhere around 700 guild members. We've experienced that in Chaos before and I verified it on my own server.

Well I am very confused then.

Me and Ashjorn have been screwing around with this addon for the past couple of weeks.

We've tried everything: lowering the roster to under 500 members, removing all brackets, percent symbols, and null values from both guild AND officer notes, refreshing the roster a bunch of times before using the /gddecay command.

For now, we can manually decay DKP. We don't have that many active members. But we'd rather do something that takes 20 seconds instead of 20 minutes.
Logged

Jr. Member
**
Posts: 175
<Americas Most Wanted>
View Profile
« Reply #31 on: February 28, 2018, 02:39:00 pm »

So, I got SOTA working and it works flawlessly. GD just doesn't work anymore I suppose.
Logged

Sr. Member
****
Posts: 666
Sexiest Priest on VG
View Profile WWW
« Reply #32 on: February 28, 2018, 05:55:06 pm »

You can decay in SotA too:

/sota decay 10
Logged

Jr. Member
**
Posts: 175
<Americas Most Wanted>
View Profile
« Reply #33 on: February 28, 2018, 08:56:41 pm »

You can decay in SotA too:

/sota decay 10

Yes, that's what I'm referring to. In GuildDKP decay didn't work no matter what I tried, but with SOTA all I had to do was convert all the numbers into the new format (<00000> instead of 0, for example) and it worked perfectly.

Respect!
Logged

Sr. Member
****
Posts: 666
Sexiest Priest on VG
View Profile WWW
« Reply #34 on: February 28, 2018, 11:13:51 pm »

GuildDKP use the same number notation; I think the syntax is "/gdsetlength 5" to use 5 digit numbers instead of the default of 0 :-)
Logged

Pages: 1 2 [3]
  Print  
 
Jump to: