Vanilla WoW - VanillaGaming

Community => General Chat => Topic started by: KrisRevi on January 27, 2015, 09:57:54 pm



Title: Opening lockboxes with a rogue
Post by: KrisRevi on January 27, 2015, 09:57:54 pm
Is it true that on this "server" you have to actualy GIVE the lockbox to the rogue who's going to open it... on original vanilla wow you just put the lockbox in the bottom box of ur trade window and the rogue opened it from there!

Now, there is a dude in IF saying he is opning all ur lockboxes for "free" but he says i have to trade him the lockbox :S i've asked alot of my wow friends and they all say thats not true!

so plz give me some answers!


Title: Re: Opening lockboxes with a rogue
Post by: Buexx on January 27, 2015, 10:05:20 pm
On VG you have to trade the lockbox sadly, so he is speaking the truth.


Title: Re: Opening lockboxes with a rogue
Post by: KrisRevi on January 27, 2015, 10:28:36 pm
then whats the point of the bottom box in the trade window....


Title: Re: Opening lockboxes with a rogue
Post by: baddestbad on January 28, 2015, 03:59:58 am
the point is it doesnt work because it takes quite a bit of effort to "fix" and its not a very big issue


Title: Re: Opening lockboxes with a rogue
Post by: ericdravn on January 28, 2015, 04:47:40 am
That box is still used for enchants. I'm guessing that enchanting an item and changing the state of a lockbox are different things.